مشاوره حقوقی رایگان - قاضي ميتواند ميزان قدرالسهم زمين و متراژ آپارتمانها و تعدادطبقات را هنگام ساخت و تجديدبنادرنظر نگيرد

با سلام و عرض ارادت وتشكر از شما
احتراما به استحضار ميرسانم كه بنده مالك يك واحد آپارتمان از يك ساختمان 3 طبقه 4 واحدي يعني كلا 12 واحدي هستم با توجه به اينكه ساختمان ما 40 ساله ميباشد ولي در طول اين مدت مداو ما " آن را بازسازي كرده ايم و ساختمان كاملا " سرپا و قابل سكونت ميباشد و هر 12 واحد بدون هيچ گونه ناراحتي و مشكلي در آن سكونت داشته و درحال زندگي و استفاده ميباشند در ضمن اين 12 واحد آپارتمان داراي متراژ يكسان و مساوي نبوده و نقشه هاي آن نيز تفاوت دارد و بعضي از واحدها داراي نقشه بد و ناقص بوده و بعضي از واحدها هم داراي نقشه بسيار عالي هستند كاملاًً واضح است كه آنهايي كه داراي نقشه بد ميباشند بسيار علاقمند هستند كه از طريق دادگاه و اعمال ماده 13 قانون تملك آپارتمان ها حكم به تخليه و تخريب و تجديد بنا را بگيرند آيا دادگاه مي تواند بدون در نظر گرفتن قدرالسهم واحدها و متراژ واحدها و تعداد طبقات كه 3 طبقه ميباشد و نيز نقشه واحد ها و همچنين تعداد واحدها دستور به اضافه ساختن طبقات و واحدها رابدهد از شما عزيزان تقاضا دارم كه بنده را راهنمايي بفرماييد
مجدداً از شما عزيزان تشكر و سپاسگزاري مي نمايم

پاسخ ها :

نسیم کربلایی اسماعیلی

نسیم کربلایی اسماعیلی :

راي دادگاه صرفا در خصوص اجازه تخريب است و اقدامات بعدي ساخت در صلاحيت شهرداري منطقه مربوطه است