مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بكارت

باسلام و وقت بخير
بنده با اقايی ارتباط دوستس داشتم كه بنا به دليلي مجبور شديم يك شب كنارهم باشيم و اين اقا درخواست رابطه داشتند كه با مخالفت من روبرو شدند اما باز هم اصرار مردند و در نهایت من تسليم شدم (تا قبل از شروع رابطه بنده هيچ تمايلي به رابطه نداشتم و اجبار از سمت ايشان بود اما در طي رابطه هيچ مخالفتي نداشتم) و حسب اتفاق بكارت من از بين رفت و همراه با خونريزي بود دو روز بعد به دكتر زنان مراجعه كردم و ازاله بكارت تاييد و تاريخ دقيق به من گفته شد. الان تصميم دارم اين مساله رواز طريق مراجع قضايي پيگيري كنم خواستم درمورد راه و روش اقدام و مجازات عمل براي هم من و هم ايشون توضيح بفرماييد، و اينكه با مشاور صحبت كرديم ايشان گفتن اين اقا مي تواند بگويد من ان شب نبودم و كسي ديگر بوده و گردن نگيرد چنين چيزي ممكن است؟

پاسخ ها :

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

با سلام. برای اثبات هر ادعایی در دادگاه باید دلیل داشته باشید. بدون دلیل اثباتی ادعای شما پذیرفته نمیشه. برای بررسی دلایل احتمالی که ممکنه وجود داشته باشه و شما ازش بیخبر باشید به صورت حضوری پیش یک وکیل برید و با اون مشورت کنید.