مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو در تصادف

باعرض‌ سلام و خسته‌ نباشید.
بنده 20 روز پیش با یک ماشین جک شاسی بلند تصادف کردم و مقصر شدم. با وجود این که 4 روز قبل مبلغ یک میلیون و ششصد هزار تومان به حساب کسی که همیشه ماشین من رو بیمه میکند ریخته بودم که بیمه ماشین رو به صورت اقساط تمدید کند و مدارک آن هم موجود هست ولی بیمه رو ثبت نکرده بود و ماشین من رو پارکینگ بردند و طرف مقابل من هم فعلا رفته شورا و درخواست تامین دلیل داده است و فعلا دادخواست یا شکایتی انجام نداده. وقتی که من برای آزادی ماشین مراجعه کردم، افسری که ماشین رو فرستاد پارکینگ گفت ماشین رو بیمه کن و بعد برو آزادش کن. وقتی که من رفتم پلیس 10 و خلافی رو پرداخت کردم گفتند باید پلیس راهور پشت قبض پارکینگ بنویسد آزادی بلامانع است ولی وقتی برگشتم پیش همون افسر گفت چون شما شاکی دارید و نمیشود در صورتی که رفتم شورای حل اختلاف و اون ها گفتند که فعلا دادخواست یا شکایتی انجام نداده که ما ورود کنیم.
لطفا اگر میشود راهنمایی کنید که آیا کار آن ها قانونی هست که ماشین رو آزاد نمیکنند و اگر قانونی هست برای رفع توقیف ماشین چه راهی وجود دارد چون ماشین من پراید وانت هست و دارم با آن خرج دو تا خانواده رو در میارم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه شکایتی توی سیستم وجود ندارده نباید ماشین را توقیف نگه دارن.