مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به زمین توسط همسایه

سلام، خسته نباشید. ما به مساحت 100 متر زمین داشتیم که همسایه ما وقتی میخواست خونه بسازد به اندازه 0/5متر از عرض وارد زمین ما شده و ما وقتی میخواستیم خودمون خونه بسازیم از سر همسایگی و این که شر نشود چیزی نگفتیم. اما حالا هر روز همان همسایه به بهانه این که ما دیوارمون روی چفت دیوارشون ساختیم دعوا درست میکند. خواستم بپرسم میتونیم خسارت ناقص کردن زمین رو الان از او بگیریم و حق شکایت داریم؟ اگر میشود جواب بدهید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله در صورت تعرض به ملک شما میتونید مطالبه وجه و خسارت و یا اینکه شکایت به کمیسیون ماده صد شهرداری ببرید که ساخت و ساز غیر قانونی بوده