مشاوره حقوقی رایگان - فرعی به اصلی. مقصر کیست

سلام کمی هوا برفی بود هنگام گردش به چپ در یک سه راهی فرعی به اصلی یک خودرو با سرعت خیلی خیلی کم در حال نزدیک شدن بود که به نظر در حال توقف می امد من تا نیمه خیابان جلو رفتم در حال نگاه به جهت سمت راست بودم که در چاله ای کوچک که باعث توقف کاملم شد افتادم سریعا ماشین رو پر گاز کردم تا حرکت کنم که متوجه پراید شدم که بدون هیچ تغییر حالتی به سمت من میاد و بدون ترمز به درب عقب راننده برخورد کرد و متوقف شد بعد از پیاده شدن خانم راننده فرمودند مگر من رو ندیدید منم گفتم دیدم شما چرا ترمز نکردید گفت به خاطر بخار زیاد شیشه شما رو اصلا ندیدم و داشتم دنبال پارچه ای برای تمیز کردن بخار میگشتم مقصر منم یا خانمی که ادعا میکنه اصلا دید نداشته

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

کسی که از فرعی به اصلی می امده باید احتیاط میکرده و مقصر ایشان می باشد.