مشاوره حقوقی رایگان - تصرف پارکینگ آپارتمان

سلام. در ساختمان چون پایانکار نداشت هر کی یک انباری و پارکینگ تصرف کرده بود و عرفی. الان 3 ماه هست تفکیک شده و سند های ما آمده و انباری و پارکینگ دقیق اینجانب روی سند ذکر شده است. شخصی که تصرف کرده خالی نمیکند. من میخواهم سریع به نتیجه برسم و اظهارنامه هم دادم. باید شکایت کیفری کنم یا دادخواست خلع ید و این که باید علیه مالک اقدام کنم یا مستاجر؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بایستی علیه مستاجر که متصرف می باشد مطرح نمایید. با شکایت کیفری احتمالا سریعتر به نتیجه می رسید.

یک وکیل

سلام علیه متصرف دادخواست مطرح کنید