مشاوره حقوقی رایگان - نمیدانستم شوهرم فرزند دارد

با سلام
من دو ماه و نیم هست که عقد کردم با توجه به اینکه خودم باکره هستم و قبلا ازدواج نکرده ام اما شوهرم سابقه ازدواج قبلی داشتند و همسرشون فوت شده و در عقدنامه ی ما ذکر شده که همسر اولشون فوت شدند اما بنده بعد از عقد متوجه شدم ایشون یه دختر 6 ساله از همسرشون دارن و بمن نگفتن و اینکه حضانت بچه کاملا با ایشون هست و بعد از عقد بمن گفتن که باید برای بچه ی من مادری کنی و خودت هم بیای دادگاه و محضر تعهد بدی که تا من نخواستم حق بارداری نداری...
سوالم اینه که ایا میتونم ثابت کنم که از حضور دخترشون تا بعد از عقد بی اطلاع بودم و آیا این تدلیس در ازدواج محسوب میشه؟ اگر شهود داشته باشم امکان اثباتش هست؟
و اینکه ایشون یک ماه و نیمه که منو بلاتکلیف رها کردن (در دوران عقد) و بنده مجبور به اجرا گذاشتن مهریه خود شدم برای روشن شدن تکلیفم
ایشون نه کار درست حسابی دارن نه اموالی یک ماشین دارن که توقیف شده و دائما هم سیگار و مشروب مصرف میکنند. خواهش میکنم کمکم کنید
مچکر و سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما می توانید شکایت کنید .ایشان تدلیس کرده و فریب در ازدواج .شما تماس بگیرید تا سوالاتی از شما بپرسم و راهنماییتان کنم.