مشاوره حقوقی رایگان - دادن نفقه و زندگی مستقل

سلام و ارادت. اگر مرد متاهلی بخواد نفقه خانواده اش رو بده و بدلایل بداخلاقی همسر نتواند با آنها زندگی کند، از نظر قانونی منعی وجود ندارد که مرد مستقل از خانواده اش زندگی کند. آیا اگر خانم قصد شکایتی داشته باشد، می تواند برای مرد پیگرد داشته باشد یا خیر؟ متشکرم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

ازنظرقانونی همانطورکه زن میتواند تحت شرایطی درخواست مسکن جداگانه کند مردنیز می تواند ولی به هرحال با مدت زمان طولانی زن می تواند بلحاظ عسروحرج درخواست طلاق کند