مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک از سازنده

با سلام.
سازنده با صاحب سند قرارداد کتبی و تایپ شده (دفترخانه ای نیست) دارد و صاحب سند و وراث صاحب سند امضا کردند.
یک برگه دیگر برای ساختمان چهار طبقه ساخته شده به عنوان تقسیم نامه دارند که همگی امضا کردند.
من واحد دو که طبق تقسیم نامه برای سازنده هست رو به صورت قولنامه ای خریداری کردم و صاحب سند به عنوان شاهد امضا کرده است.
آیا ممکن هست در آینده صاحب سند یا وراث ادعای صاحب ملک کنند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باتوجه به تقسیم نامه وامضای سایرین مشکلی بنظر نمی رسد