مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

با سلام
فردی از من شکایت کرده و مامور ابلاغ برگه ای که شماره پرونده و رمز روی آن بود به من دادند.
بعد که در سامانه عدل ایران ابلاغیه را چک کردم دیدم در دادخواستی که برای من آماده کرده رایی را ضمیمه کرده اند که به صورت غیابی برای من صادر شده است و من از آن بی خبر بودم. در صورتی که من از 2 سال قبل ثنا داشتم و هیچ پیامی نبود و الان هم از آن پرونده که رای غیابی هم گرفته اند در ثنای من هیچ چیزی نیست.

چرا ابلاغیه های دارای رمز پرونده که مامور به دلیل عدم حضور من در ساعات کاری به آدرس منزل من آمده به من نداده در سامانه ثنا نیست؟
از طرفی چرا اظهارنامه هایی هم که ضمیمه کرده بودند به دست من نرسیده و در ثنا هم نیست؟

من باید چی کار‌ کنم تا دفعه بعد این مدل ابلاغیه ها در ثنای من دیده بشود و حتی اگر مامور ابلاغ به منزل من بیاید و من نباشم و این گونه حق من ضایع نشود.

با تشکر

پاسخ ها :

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام .
ممکن است فردی که بر علیه شما دعوا طرح کرده ، کد ملی شما را ارائه نداده باشد و صرفا نشانی شما را در دادخواست قید کرده باشد؛ چنانچه کدملی شما ارایه میشد ، دادخواست و ضمائم در سامانه ثنا قرار میگرفت . در نتیجه شما می توانید به دادنامه غیابی معترض شده و دادخواست واخواهی را به دلیل عدم اطلاع از تشکیل پرونده و روند رسیدگی _ به دلیل عدم ابلاغ واقعی _ درخواست نمایید تا مرجع رسیدگی کننده نسبت به قبول واخواهی و تشکیل جلسه رسیدگی واخواهی اقدام نماید .