مشاوره حقوقی رایگان - خرید مغازه بدون سند به صورت وکالت

سلام و خسته نباشید

من یه مغازه که جواز ساخت و پایان کار و سند نداره رو میخوام بخرم البته امتیازات آب و برق و گاز رو داره
طرف میگه بنچاق محضری داره و اونو انتقال میده به نام من حالا
چگونه مغازه رو بخرم که بعدا کسی مدعی نشه این ملک برای اونه کلا چیکار کنم تو دردسر نیافتم لطفا راهنمایی کنید.
باتشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

در این موارد هیچگاه ریسک به صفر نمیرسد اما میتوان ریسک را به حداقل رساند
از یک وکیل درخواست کنید با شما همراه شود و ضمانت کافی میتوانید اخذ کنید برای درک مبیع

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام سرقفلی است یا ملک یا اوقاف است با مدارک به وکیل خوب مراجعه کنید مشاوره بگیرید