مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دیوان عدالت اداری گزینش فرهنگیان

من ابان امسال واسه گزینش و مصاحبه و ازمون عملی تربیت بدنی دعوت شدم ازمون عملی قبول شدم معاینات و مصاحبه تخصصی قبول شدم ولی از مصاحبه عقیدتی رد شدم تا جایی که خودم فهمیدم به دلیل صداقت در گفتار رد شدم چون هرچی پرسیدن راستشو گفتم در رابطه با نماز خوندن که ایا قضا میشه نماز صحبت گفتم اره و ایا روزه قضا داری و اینجور چیزها و یکی دیگه اینکه در انتخابات سال قبل به دلیل کرونا نرفتم گفتن چرا مهر نخورده حالا 4بار منو دعوت کردن و هربار رد شدم هیچ مورد دیگه ای ندارم نه معتادم نه سیگار میکشم هیچی پاک پاک فقط میخوام ببینم دیوان شکایت کنم به نتیجه خواهم رسید یانه لطفا جواب منو زود بدین فرصتی ندارم 1400/4/29

پاسخ ها :

شکایت به دیوان عدالت اداری برای گزینش فرهنگیان رد در گزینش فرهنگیان گزینش فرهنگیان دیوان عدالت اداری