مشاوره حقوقی رایگان - سابقه کیفری

با سلام .بنده سال 96 به جرم نگهداری مشروبات الکلی به مقدار چهار لیتر دستگیر و به مدت دو روز فرستادن زندان تبریز. بعد با وثیقه آزاد شدم. دادگاه برگزار شد و برام حکم اومد که شش ماه زندان یک سال بصورت تعلیق. بنده الان میخوام استخدام بشم گفتن برو سوپیشینه بیار بصورت دستی نباشه. الان من سوء پیشینه دارم یا نه؟ ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

سوء پیشینه نگهداری اسلحه سوء پیشینه نگهداری مشروبات الکلی سابقه کیفری