مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام فاطمه

سلام وقتتون بخیر
اسم من فاطمه است اما چون اسم مادر بزرگم شیدا بوده از دوران بچگی اسم منو شیدا صدا میزنن ... حتی تو دوران مدرسه و راهنمایی و دبیرستان هم همینجور بوده...
17 سالمه ، پدرم باید از طریق دادگاه اقدام کنن یا اول برن ثبت احوال؟
میتونم اسمم رو به شیدا تغییر بدم؟
واژه ی سادات رو هم میتونم بردارم؟
و اینکه پسوند ( بر فرض اصفهانی ) رو هم میتونم کلا بردارم؟
مرسی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند تغییر نام حق هر فرد ایرانی است ولیکن بعضا تغییر نام اسامی ائمه بنامهای دیگر سخت ودشوار است وابتدا باید از طریق اداره ثبت احوال ودر صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام کنید مضافا اینکه پسوند اصفهانی هم قابل حذف وتغییر است