مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام و خسته نباشید
بنده,35،روز پیش باماشین گران قیمت 2012 تصادف کردم مقصر شدم بعد تشخیص کارشناس و کارشناش خسارت رو زیر 7 میلیون اعلام کردن کروکی نکشیدن قرار شد فرداش خسارت سیار بیاد ولی زیاندیده زنگ زد نمیام تا ماشینمو بیمه بدنه کنم منم بعد2 هفته زنگ زدم نیومد و گفتن 30میلیون خسارت ماشین و 80 میلیون افت قیمت طلب کردن بعد 34 روز دوباره زنگ زدم بخاطر مدارکم گفتن 5 میلیون بده مدارکو بدم و اگر از بیمه شما استفاده کنم بیمه بدنه بهم چیزی نمیده من چیکار میتونم بکنم 5 ندارم ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام خسته نباشید لطفا کمک کنید

كورش  مكرم شهركي

كورش مكرم شهركي :

شما میتونستید به نظر کارشناس اعتراض کنید ولی به نظر میرسه اینجور که فرمودین مهلت تون گذشته... البته اگر از بیمه شما استفاده کنه اونهم راهی هست