مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند زمین

ﺳﻼﻡ
ﺍﯾﻨﺠﺎﻧﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻣﺴﮑﻮﻧﯽ ﺑﻪ ﻣﺘﺮﺍﮊ 250 ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻢ ﮐﻪ ﺳﻨﺪ ﻧﺪﺍﺭﺩ ‏( ﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﮐﻤﺘﺮ ﮐﺴﯽ ﺳﻨﺪ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺗﻤﺎﻣﺎ ﺑﺼﻮﺕ ﻗﻮﻟﻨﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﺧﺮﯾﺪ ﻭ ﻓﺮﻭﺵ ﻣﯿﺸﻮﺩ ‏) ، ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺳﻨﺪ ﺑﻪ ﺷﻬﺮﺩﺍﺭﯼ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺷﻬﺮﺩﺍﺭﯼ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻋﻘﺐ ﻧﺸﯿﻨﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺘﺮﺍﮊ ﮐﻞ ﻋﻘﺐ ﻧﺸﯿﻨﯽ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑا 82 ﻣﺘﺮ ﺍﺳﺖ ‏( ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ 20 ﺩﺭﺻﺪ ‏) ، ﺁﯾﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ ﺑﺎﺑﺖ ﺍﯾﻦ ﻋﻘﺐ ﻧﺸﯿﻨﯽ ﺍﺯ ﺷﻬﺮﺩﺍﺭﯼ ﺧﺴﺎﺭﺕ ﺑﮕﯿﺮﻡ؟ ‏( ﺯﻣﯿﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ کاربری تجاری دارد، ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎضر ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﯾﺎ ﻓﺮﻭﺵ ﺯﻣﯿﻦ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ‏)

پاسخ ها :

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

سلام
توضيحات كافى نيست و مشخص نيست كه وضعيت ثبتى و مالكيتى كل اراضى آن منطقه به چه صورت است و آيا ميشود از طريق ماده ١٤٧ و ١٤٨ قانون ثبت جهت صدور سند اقدام كرد يا خير . ولى در كل ، در موارد مشابه اولين راه پيشنهادى ، اقدام از طريق ماده ١٤٧ و درخواست صدور سند بر اين مبنا از اداره ثبت است كه در اين راسته ماده ١٤٥ قانون ثبت نيز در مراحل اخذ سند طى شده و مورد مسير از اصل كسر و نسبت به باقيمانده سند صادر ميگردد. البته اين راه مستلزم انجام اقدامات عمرانى (حتى يك ديوار كشى دور زمين ) جهت طرح درخواست ميابشد