مشاوره حقوقی رایگان - نگهبان ساختمان

سلام. من هنوز قرارداد نبستم و میخواهیم قرارداد ببندیم یک ماه کار میکنم و ساعت کاری 16 عصر تا 7.30 صبح هست و نگهبان هستم و در یک کانکس کوچک که وسیله های زیادی مثلا چند تا دستگاه جوش و چرخ سنگ و خیلی دیگر وسیله هست و فقط یک تخت هست که من 16 ساعت باید همون استفاده کنم و بعد باید جاهای سیمان یا بتن میکنند رو آب بدهم. از وقتی میام مثلا میانگین تا صبح 3 بار 5 طبقه ساختمان هست رو باید چراغ قوه گوشی رو روشن کنم و بروم آب بدهم. هنوز هم دائم دعوا دارند که کم آب میدهی و بعد هم نظافت اطراف کنار کانکس و طبقه همکف یا تجری با من هست. یک روز هم مرخصی ندارد و جمعه هم باید روزها باشم فکر کن دائم این جا هستم و واقعا از بی خوابی بعضی اوقات خوابم میگیرد از خستگی الان 40 روز کار میکنم 6 روز آن شب حدود 2 ساعت یک خواب بگیر نگیر گرفته است. تعطیلی هم هیچی ندارد و حتی عید همه اش باید باشم و غیر جمعه که روز هم هستم مثلا پنجشنبه ساعت 16 میام تا شنبه 7.30 صبح میروم و خونه از خستگی می افتم. نه زن را میبینم و بچه 4 ساله ام هم طفلی یک سره رو سر من درست همون 7 ساعت رو نمیخوابم و زن من میگوید دل ندارم یک شب پیش هم باشیم الان 40 شب با هم نیستیم و روز هم که خواب هستم و بیمه هم ندارد. مرخصی ندارد و تعطیلی ندارد. حقوق من گفتند در قرارداد ماهی 2 میلیون تومن از کانکس هم عکس میگیرم و ببینید. حتی تلوزیون ندارد و یک سره به سقف کانکس شب ها نگاه میکنم و ببینید حق این واقعا بعد هم به خدا خرج نمتونم بدهم با دو میلیون اون قدر هم خسته میشوم از بی خوابی کار دیگر نمیشود بکنم و هیچی ندارم. نه ماشین نه خونه نه دوچرخه برای بچه ام نه زمین. به قران مجید هیچی ندارم. 4 سال خودم به درک برا زنم لباس نخریدم و نمیتونم صاحب ملک دو نفر هستند پولدار الان دو تا پروژه ساختمونی همینطوری دارند. کمکم کنید من قرار صحبت کنیم اون ها ناراحت هستند خوابیدم چند بار چه جواب بدهم و بعد هم گفتند یک چک و سفته مبلغ 300 میلیون هم باید بدهی حرف زیاد بیخیال.
...متولد 17 دی 1371 متاهل دارای یک فرزند پسر حدود 5 سال مدرک تحصیلی سیکل متاسفانه مادر پدرم زنده هستند ولی خب خودشون هم هیچی ندارند که به من بدهند. من در کفم 6 سال ازدواج کردمدر کفم برا زن و بچه ام وسیله بخرم حتی یک ساندویچ یا پیتزا یا معجون نمیشود. دیگر با دو تومن حقوق.
پول رهن خونه نداشتم الان یک سال تمام وسیله های من در یک زیرزمین خراب ریختیم رد قفل خودم درکانکس زن بچم یا خونه مادرش یا خونه خانواده هم زشت بگویم ولی به خاطر شرایط نبوده حدود یک سال نزدیکی نکردیم و الان هم دیگر با این شرایط میخواهد طلاق بگیرد. مرسی. باز هم میگم از ساعت 16 تا 7 صبح جوابگو هستم به علت 16 ساعت بیداری دیگه خواب و گوشی سکوت...
راستی شاید بگید چرا کار دیگر نمیکنی کار هست مثلا همینجا بنایی چون مریض هستم و ضعیف هستم و نمیتونم من از 78 کیلو تو 3 سال مریض شدم الان شدم 55 کیلو خیلی ضعیفم بچم رو با زور بغل میکنم چون عاشقشم و گرنه نمیتونم همون رو.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سوال کوتاه جواب کوتاه
میتوانید از مشاوره تلفنی سایت بهرمند شوید