مشاوره حقوقی رایگان - حق بنده که شاغل در سپاه هستم از کمیسیون 134 چیست؟؟

باسلام و عرض خسته نباشید.
بنده 6 ماه پیش بیرون از محل خدمت و در راه مسافرت با ماشین چپ کرده و مچ پام دچار شکستگی و دررفتگی شد که تحت عمل جراحی با پلاتین شد.
الان سازمان برای منکه شاغل هستم فقط غرامت از بیمه میخواد بده. در حالی که من با این پا دیگه قادر به انجام بعضی کارها نیستم. میخواستم بدونم چرا منو به کمیسیون 134 برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتیم و درصد معلولیت معرفی نمیکنن؟؟؟
قانون چی میگه در این مورد.؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

سلام شما باید مطالبه خسارت و ضررو زیان باستناد فاکتور ها و طبق ق کا ر و نامیناجتماعی تقاضای بیمه بیکاری و از کار افتاده‌ی کنید