مشاوره حقوقی رایگان - تریاک

سلام
همسرم را با 170 کیلوگرم تریاک گرفتن. هیچ سابقه قبلی نداره. با تسلیم به رای مجازاتش شد 13 سال که 1 سال نیم آن را کشیده. میشه لطفا راهنمایی کنید الان چکار میشه براش انجام داد. و البته خرید و فروش نبوده فقط نگهداری بوده. تورو خدا کمک کنید تنها هستم و تمام کاراشو تنهایی انجام دادم.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. می توانید از امکانات ماده 38 قانون مبارزه با مواد مخدر استفاده نمایید.