مشاوره حقوقی رایگان - فوت حین خدمت

برادرم در سال 90 در رودخانه کنار پادگان غرق شد. و کمیسیون فوت حین خدمت رو زد ایا جز ایثارگر محسوب میشه؟

پاسخ ها :

ستاره  عارف پور

ستاره عارف پور :

بنام خدا اصلا باید دید علت شنای ایشان در رود خانه بخاطر چی بود...امر اداری بود یا صرفا جنبه تفریحی رو داشت...صرف نظر از اینکه ایا رودخانه قابلیت شنارا داشت یانه اگر نداشت ایا توصیه ها بصورت تابلو انجام شده یانه اینکه تابلوی شنا کردن ممنوع را داشته یانه،با بررسی همه،وضعیت وشرایط باید نتیجه نهایی گرفته شود