مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ابلاغیه هایی که با پیام میاد

با سلام بابت شکایتی که در دادسرای شهریار برج نه به شعبه چهار از کلانتری فرستاده شده سه تا پیام برام اومده به تاریخهای مختلف برای مشاهده ابلاغیه هر کاری کردم نتونستم وارد سامانه ابلاغ بشم با اینکه خیلی وقت پیش ثبت نام کردم و رمز شخصی رو هم که میزنم میگه اشتباه و یه سری هم کد فرعی میخوان که من ندارم و من شهرستان هستم و دسترسی به دادسرای شهریار ندارم الان با تلاش فراوان از طریق رمز موقت یه پیام مشاهده کردم به این عنوان (پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 24/11/1397 میباشد لطفا راهنمایی کنید معنی این پیام چیه؟ ممنون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی پیگیری فرمایید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

وقت نظارت نیاز به حضور شما نیست در آن زمان قاضی در مورد پرونده شما تصمیم گیری می کند یا حضورا به دادگاه تشریف ببرید ویا وکیل برای پرونده بگیرید