مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک فروخته شده

درود و وقت بخیر. ما یک قطعه زمین در روستایی در استان گیلان با قولنامه فروختیم. متراژ زمین 220 متر میباشد و در قولنامه هیچ متنی از بابت عقب نشینی زمین مربوطه جهت ساخت قید نکردیم. حالا خریدار میگوید که عقب نشینی رو باید از زمین کم کنی و بعد مابقی رو تسویه کند. تکلیف چی هست؟

پاسخ ها :

عقب نشینی ملک فروخته شده مطالبه خسارت عقب نشینی زمین توسط خریدار عقب نشینی قوانین خرید و فروش زمین