مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در سند و قولنامه

سلام پارکینگ تو سند ما با متراژ دقیق قید شده ولی درقولنامه ما با فروشنده برعدم دریافت پارکینگ توافق کردیم راضی شدیم ولی الان پشیمون هستیم آیا میشه پارکینگی که حق ماست و در سند مالکیت قید شده هست رو بخوایم و اینکه قولنامه معتبر هست یا سند آپارتمان 6واحده هست و گنجایش پارک 4ماشین رو داره

پاسخ ها :

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

شما به موجب مبايعه نامه اى كه تنظيم كرديد قسمتى از مبيع يعنى خانه كه قابل تفكيك هست رو خريدارى نكرديد ، اين قسمت جزء لاينفك مبيع نبوده كه الان امكانش باشه عقد بيع رو باطل اعلام كرد و پاركينگ رو در عقد بيع گنجاند