مشاوره حقوقی رایگان - مالیات ملک مشاع

سلام.
من بخشی از ملک مشاع رو مزایده گذاشتم و فروش رفت.سهم الارث فقط یک نفر رو مزایده گذاشتم و الان دارایی برای انتقال همون یک بخش از ملک مشاع به نام برنده مزایده، مالیات کل ملک و کل وراث که از سال90 پرداخت نشده رو از برنده مزایده گرفته تا سند به نام او بزند. حالا اجرای احکام به من ابلاغیه داده که باید بروم همه اون مالیات رو پرداخت کنم. چون پول مزایده رو من گرفتم. لازم به ذکر هست که ملک 160 متر و شامل 3 تا مغازه است و من فقط 33 متر رو توقیف کردم و فروختم. الان دارایی، مالیات بر درآمد مستغلات اجاره املاک که مربوط به همه وراث میشود رو میخواهد از من بگیرد. 50 تا فیش پرداختی به اسم تک تک وراث به من دادند.
الان سوال من این هست که آیا من باید بدهی مالیاتی کل وراث رو بدهم؟ من که فقط سهم الارث یک نفر رو فروختم. یعنی چون ملک مشاع هست، من باید مالیات کل ملک و کل وراث رو از روی پول مزایده بدهم یا فقط مالیات سهم همون یک نفر رو که سهم الارثش رو فروختم، باید پرداخت کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
خیر شما فقط باید مالیات سهم خودتون را بدید