مشاوره حقوقی رایگان - نفقه حال

سلام. من و همسرم تصمیم به طلاق توافقی داریم و در دفترخانه من در ازای دریافت وکالت طلاق مهریه و تمام حقوقم رو بخشیدم.
در متن اقرارنامه ذکر شده: تمامی حقوق اعم از نفقه و ... ( گذشته، حال و ایام عده )
از زمان اقرارنامه تا زمان محضر برای صیغه طلاق نفقه ای به من تعلق میگیرد و میتونم ادعایی کنم؟
قرار بوده آقا برای طلاق اقدام کنند و من علی رغم داشتن وکالت نامه اقدامی نکنم یک ماه گذشته و اقدامی صورت نگرفته است. منظور از کلمه زمان حال در اقرارنامه چه زمانی هست؟
ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید توافقنامه بررسی شود
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید یا از طریق ارسال مدارک اقدام نمایید