مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت افت قیمت خودرو از بیمه

درود بر شما.
عموی بنده اردیبهشت امسال با یک ساینا تصادف نموده و بیمه کل هزینه تعمیرات وی را پرداخت نمود. حال راننده ساینا پس از تامین دلیل و تعیین خسارت 9 میلیون تومان بابت افت قیمت خودرو که مدل 96 و به رنگ سفید بوده اقدام به دادخواست علیه عموی بنده از شورای حل اختلاف نموده است. بنده طبق نظریه مشورتی شماره 7/98/392 مورخ 98/5/6 اداره کل حقوقی قوه قضاییه اقدام به دادخواست جلب ثالث علیه بیمه نمودم.
آیا امیدی به محکوم نمودن شرکت بیمه وجود دارد و در صورت امکان راهکار جدید یا دیگری برای محکوم نمودن بیمه وجود دارد؟
خواهشمندم در صورت نتیجه گرفتن شما دوستان گرامی راهکار را اعلام فرمایید تا حداقل مردمی که به این مشکل دچار میشوند راه حلی پیدا نمایند.
سپاس از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بیمه را تا سقف تعهداتش میتوان محکوم نمود نه بیشتر...اگر تعهد به پرداخت افت قیمت نیز داشته باشد امکان محکومیت وجود داره.