مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان برقراری حقوق بازنشستگی پدر فوت شده برای دختر مطلقه

با سلام.
من بعد از 6 ماه که از فوت پدرم که بازنشسته ناجا بودند اقدام به طلاق گرفتم و مادرم تنها بازمانده که حقوق پدرم به ایشون تعلق میگیرد و سوال من این که الان من حدود یک ماه و نیم که تمام مدارک رو تحویل دادم تا حقوق پدرم به من داده بشود و هیچ جایی هم بیمه ندارم ولی هنوز خبری از حقوق نیست. میخواستم بپرسم چقدر طول میکشد که حقوق به منم داده شود الان یک ماه و نیم که هنوز ندادند و این که میگویند 10 ماه ممکن هست طول بکشد. صحت دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر صحت ندارد وطول کشیدن پرونده شما بعلت این است که واحد فنی وبازرسی باید جهت صحت ادعای شما مبنی بر مجرد بودن برای تحقیق محلی مراجعه تا پرونده تکمیل گردد