مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در وام

سلام من یه وامی گرفتم 100 میلیونی
50 میلیون رو دادم به ضامنم
قرار شد که خودش قسط کامل رو بده
اما نداده
و من دارم 100 میلیونی یک وام دیگه رو میدم
وام ازدواجه من و همسرم هستش
اگه پرداخت نکنم از خود ضامن کسر میشه یا خیر ؟
الان دو قسط رو نداده و من هم به اشتباه برا وام اون پرداخت میکردم راهی هست که این اقساط پرداخت شده به این وام دومم انتقال پیدا کنه
هر دو وام از یک بانک و یک زمان هست که واریز کردن واسمون

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

اقساط وام به هم منتقل نمی شوند ولی به شرط اثبات پرداخت 50 میلیون به شریک در دادگاه حقوقی میتوانید آن را مطالبه کنید. البته اگر توافقی بین شما مکتوب باشد طبق آن بررسی می شود