مشاوره حقوقی رایگان - سو رفتار زوجه

سلام و احترام
زوجه با شکایت کیفری و ارایه مستندات پیامکی و صوتی به توهین و فحاشی محکوم شده است.
همچنین دارای بیماری دوقطبی است که مطابق نظر پزشک لازم است بستری شود و علی رغم حضور اورژانس در دعوای خانوادگی / برگه تمرد جهت اعزام به بیمارستان از سوی اورژانس صادر شده. و سابقه دیگری وجود ندارد.
امکان شهادت فرزند نیز وجود دارد
جهت طلاق از سوی اینجانب ( زوج ) امکان اثبات سو رفتار و عدم حسن اخلاق وجود دارد؟
ایشان در حال حاضر در منزل بوده و تمکین خاص و عام هم ندارند،ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر فرزند بالغ وعاقل وکبیر باشد بله امکان شهادت وجود دارد