مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی

با سلام من حدود دو ماه پیش تصادف کردم و به پزشکی قانونی مراجعه کردم و بعد از بررسی وضعیت من برای سه ماه بعد از تصادف وقت بعدی به من دادن در آن زمان دست من داخل آتل بود و حال که آتل رو باز کردم متوجه شدم که عصب بازوی دستم از بین رفته حال باید کی مراجعه کنم و دیه عصب دسته من چقدر می شود؟ با تشکر

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام مراجعه کنید به پزشک قانونی درصد دیه درآنجا مشخص میشود.سریع پیگیری کنید

یک وکیل

سلام" در وقت تعیین شده جهت معاینه مجدد و تعیین نوع جراحت یا مصدومیت به پزشکی قانونی مراجعه نمایید.

یک وکیل

سلام
به دادسرا و مراجعه و طي لايحه بخواهيد كه جهت معاينه مجدد به پزشگي قانوني ارجاع دهند.