مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه باکره

سلام. آیا میتوان برای دختری که بعد عقد در منزل پدر است و زوج نیز هیچ تلاشی برای دادن نفقه و تامین مسکن انجام نمی دهد، عدم تمکین گرفت؟
به طور کلی عدم تمکین برای دختر باکره رها شده در منزل پدرش مصداق پیدا می کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر باکره می تواند با استناد حق حبس تا مهریه پرداخت نشده است از تمکین امتناع کند و نفقه خود را مطالبه کند