مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه وجه

سلام سپاسگزارم از سایت خوبتون
بنده طرح شکایت ترک انفاق کرده ام و قصد دارم دادخواست نفقه معوقه را نیز تقدیم دادگاه کنم از ابتدای عقد همسرم نفقه ای بمن نداده و حتی پول دستی از من گرفته
اما پول دستی را از کارت من به کارت دوستش که بنده شناختی از ایشان ندارم انتقال داده مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان هست و با مشاوره حقوقی به بنده گفتن که میتونم از طریق دادخواست مطالبه وجه این مبلغ رو از دوست ایشان که قرض گرفتن از همسر بنده و ایشان از کارت بنده این مبلغ رو انتقال داده وجه رو استرداد کنم.
بنده فقط پرینت حسابم رو دارم به عنوان مدرک و هیچ ادرس و شماره تلفنی از دوست همسرم ندارم آیا دادخواست من به نتیجه میرسد؟
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی های بی دریغتون

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام میتوانید مشخصات وی را از بانک دریافت و دادخواست علیه وی بدهید و مبلغ را از او مطالبه کنید