مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

باسلام و ادب و احترام و خلاقیت خدمت شما
همسرم در آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی پس از انجام مصاحبه به عنوان قبولی نهایی انتخاب شده و پرونده گزینش هم تکمیل کرده نامه استشهاد محلی با مهر پاسگاه منطقه هم جهت بومی بودن تحویل داده و همچنین اعتبارسنجی بومی بودن هم یکبار انجام شده اما متاسفانه چون رقیب همسرم (نفر دوم) برادرش نماینده مجلس هست اعتراض کرده و باز هم فرماندهی انتظامی منطقه بومی بودن را تایید کرده اما نامه را فرماندهی انتظامی استان به نفع نفر دوم تغییر و صادر کرده حالا ما باید چکار کنیم تا حقمان ضایع نشود؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به بازرسي ناحيه انتظامي يا بازرسي كل ناجا و فرمانداري محل مراجعه نماييد