مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره رایگان

مدرک تحصیلی خود را به فردی برای گرید شرکت ها دادم. مدت قرارداد 2 سال بوده که وکالت تام داده ام. با اتمام مدت آن مدرک خود را گرفتم و الان متوجه شدم که فرد مقابل از مدرک من سوءاستفاده کرده و بعد از تحویل آن به من بازهم من را با عناوین مختلف در شرکت های مختلف عضو کرده است. برایم پیامکی مبنی بر بدهکاری مالیاتی آمده است. من چگونه میتوانم وکالتنامه را باطل و از شرکت ها خارج شوم؟در رابطه با مالیات هایی که برای من ثبت شده است چه کاری میتوانم انجام بدم و چجوری و تحت چه عنوانی از طرف مقابل میتوانم شکایت کنم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بستگی به متن وکالت نامه تنظیم شده داره و این که طرف مقابل آیا از حدود و اختیارات مندرج در وکالت نامه فراتر رفته یا خیر بهتر است با داشتن متن وکالت نامه از یکی از همکاران کمک بگیرید