مشاوره حقوقی رایگان - تصادف صافکار با ماشین تحت تعمیر

باسلام خودروم را چند روز پیش جهت صافکاری و رنگ امیزی به صافکاری تحویل دادم پس از چند روز متوجه شدم صافکار بدون اجازه من با ماشین بیرون رفته و تصادف کرده و مقصر شناخته شده. طرف مقابل یا همون خودرو ضرر دیده اصرار داره از بیمه استفاده کنم ولی این کار باعث میشه سابقه 8 ساله تخفیف بیمه ماشین من از بین بره و حاضر هم نیست خودرو را به صافکاری که پشت فرمون بوده جهت تعمیر بدهد و می خواهد از من شکایت کند حال ماشین بنام من نیست فقط بیمه بنام من است در ضمن صافکار اعلام کرده که پلاک های ماشین من را گم کرده لطفا راهنمایی کنید چگونه از حق خودم دفاع کنم در ضمن صافکار یا همون راننده مقصر که با ماشین من تصادف کرده قبول داره مقصره و میخواد جبران خسارت کنه که طرف ضرر دیده حاضر به همکاری نیست و میگه من صاحب ماشینو شکایت میکنم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام شما بایستی از صافکار شکایت کیفری خیانت در امانت کنید