مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
من در تاریخ 16برج8 با پدرم سوار ماشین بودیم وقتی جلوی درب منزل رسیدیم پدرم پیاده شد و من با موبایل صحبت میکردم چند ثانیه بعد دنده عقب گرفتم که پارک کنم حواسم نبود بابام پشت ماشین رفته بود که دوتا آجر افتاده برداره ندیدمش فکر کردم رفته داخل خانه ماشین به کمرش خورد و صورت بابام به جدول کنار خیابان درب منزل خورد پسر عموم و یک نفر دیگه اونجا بودند من پایین شدم دیدم بینی بابام خون میاد پسر عموم زنگ خانه را زد و داداشم بابا را برد داخل خانه ما هم گفتیم کار خاصی نشده .. یک نفر دیگه که اونجا بود گفت زنگ بزنید پلیس بیاد که من باهاش بد برخورد کردم و گفتم اتفاقی نیفتاده نیازی به پلیس نیست الکی تخفیف 8ساله بیمه من خراب میشه اون بنده خدا هم رفت و ما هم رفتیم داخل خانه بینی بابا را پنبه داغ کردند و خون واستاد و ما هم گفتیم اتفاقی نیفتاده بخیر گذشت اما متاسفانه شب موقع خواب ناله میکرد بابا و می‌گفت کمرم درد می‌کنه باز هم با ماساژ و ... گفتیم خوب میشه اما متاسفانه همون‌طور درد داشت تا اینکه شنبه بعد از تعطیلات بردیم بابا رو دکتر متخصص و ام ار ای گرفتن و دکتر گفت مهره 6و8پشت شکسته وقتی اینطوری گفت داداشم به اجبار بابا رو گرفت که شاکی بشن و من هم رضایت دادم .. خلاصه بابا از دست من شاکی شد رفتن پزشک قانونی و مراحل پزشک قانونی رو هم انجام دادند و دو دکتر متخصص تایید کردند که دو مهره شکسته پرونده رفت دادگاه من و بابا هم رفتیم دادگاه و اظهارات رو نوشتیم حالا باید دو شاهد را هم ببریم تا اظهارات آنها هم نوشته بشه ..... حالا شما لطف کنید و راهنمایی کنید که چه خواهد شد؟؟؟ آیا به سوابق بیمه ماشین من لطمه می‌خورد؟؟ آیا دیه ای هم به پدرم خواهند داد؟؟ در صورتی که هنوز بیمه و مدارک من رو نگرفتم و کروکی هم نیست ؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کامل

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .اگر شهود شهادت بدهند و شما مقصر تشخیص داده یشید تخفیفات شما صفر میشود .ودیه هم به پدرتان تعلق میگیرد