مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام خسته نباسید
زن برادر من ماشین خود را با فردی که نمیشناخت معامله میکند بدون بیع نامه داخل تعویض پلاک طرف امضا تعویض پلاک میگیره با این عنوان که پلاک من در جابی دیگریست ماشین داخل پارکینگ نیروی انتظامی گذاشته و قبول پرداخت کل مبلغ را در دفترخانه داده پس از مراجعت زن برادرم به خانه طرف پلاک جدید گرفته اتومبیل از پارکینگ خارج میکند چگونه میتوان اقدام نمود

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " این عمل به نظر حقیر وصف مجرمانه ندارد و فعل صورت گرفته با تعریف کلاهبرداری که مانور متقلبانه جهت بردن مال دیگری است و شرایط و مصادیق آن همخوانی ندارد . اگر در سند عادی امضاء گرفته شده در محل تعویض پلاک خودرو ، ثمن ( قیمت ) معامله تعیین شده می باید دادخواست مطالبه ثمن معامله بدهید وگرنه می بایست ادعای خود را با دو شهود مرد یا یک شهود مرد و دو زن واجد شرایط جهت مطالبه ثمن معامله در دادگاه به اثبات برسانید .

یک وکیل

سلام
با توجه به سند طي دستور موقت خودرو را توقيف كنيد و دادخواست استرداد طرح نماييد.
البته شكايت كيفري نيز امكان طرحش هست

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.مورد مصداق کلاهبرداری نیست.و قیمت ماشین اگر مبلغ بالا باشد خریدار یا باید چک بدهد یا به حساب واریز کنه و غیر منطقی است کل پول را نقدا پرداخت کرده باشد.قابل پیگیری است.حال شما استرداد خودرو را میخواهید یا مطالبه ثمن.چون هیچ قراردادی ندارید مدارک مربوط به انتقال توسط فروشنده امضا شده و الان شما فقط میتونید مطالبه ثمن رو اقدام کنید و اکر مبلغ هزینه دادرسی توان پرداخت ندارید دادخواست اعسار از هزینه دادرسی و مطالبه وجه از بابت فروش خودرو