مشاوره حقوقی رایگان - سابقه حضور در جبهه پدر

سلام. پدر من در سال 64 از طریق جهاد در جبهه حضور داشته که یک بار برای ایشان گواهی 6 ماه حضور در جبهه توسط اداره خودشان که جهاد است صادر شده ولی بعد 5 سال که یک گواهی برای جای دیگر میخواهیم 5 ماه صادر کرده اند و میگویند که گواهی قبلی اشتباه شده و مدارک مربوطه وجود ندارد در حالی که کپی حضور در جبهه را ما خودمان داریم که حضور داشته است.
فکر میکنم که مدارک پدرم را گم کردند.
آیا جایی هست که پیگیری یا شکایت کنیم با توجه به این که کپی برگه حضور در جبهه و گواهی قبلی را داریم.
با تشکر.

پاسخ ها :

سابقه حضور در جبهه پدر حضور در جبهه