مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خارج از محدوده روستا

باسلام زمینی خارج از طرح هادی روستا ولی چسبیده به طرح هادی روستا میباشد که ساخته شده از لحاظ دهیاری و شورا بلامانع است اگرا داره جهاد اقدام به تخریب کند ایا میتواند دهیاری و شورا ایا میتوانند مانع شوند ؟

پاسخ ها :

لیلا آقا محمدی

لیلا آقا محمدی :

سلام
به لحاظ قانوني چيزي به نام بدون فاصله نسبت به بافت يا اصطلاحا" چسب بافت، تعرفه نشده و وجود ندارد لاكن ممكن است موجبات يك مسامحه عرفي را فراهم آورد و دهيار و شورا نمي توانند مانع از اعمال تبصره ٢ ماده ١٠ شوند ، البته لازم به ذكر است كه ممكن است با توسل به ساير راههاي قانوني ، بتوان از تخريب آن ملك جلوگيري كرد
مي توانيد با هماهنگي قبلي با شماره ٠٩١٢١٠٩٥٤٠٣ تماس بگيريد.