مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی پس از قبولی اعسار

با سلام حساب بنده به علت اجرا گذاشتن مهریه توسط همسر مسدود شده است ، با توجه به اینکه اعسار بنده پذیرفته شده و مهریه قسط بندی شده آیا می توانم نسبت به رفع مسدودی حساب بانکی که حقوقم در آن واریز می‌ شود اقدام کنم ؟
اگر نمی توانم حساب را آزاد کنم چطور میتوانم اقساط را پرداخت کنم زمانی که دسترسی به حقوق ماهیانه خود ندارم .
با تشکر

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر آن حساب مربوط به دریافت حقوق ماهانه شماست میبایست از سه چهارم آن رفع توقیف گردد