مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده

سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید
ببخشید من در تاریخ 4/16 برنده مزایده شدم و سهم 3نفرو که تحت یک باب خانه به متراژ 115متر است رو خریدم
در کنار خونه ای که من خریدم یک زمین 30متری وجود داره که وسط خونه همسایه و خونه ما افتاده و فقط از ملکی که من خریداری کردم راه بهش وجود داره و دیواری هم بین ماست
مزایده تایید شده و من مبلغ رو کاملا پرداخت کردم ولی طرفینم شکایت کردن که اون زمین 30متری هم روی همین خونس و ما شریکیم و ... میخوان مزایده رو ابطال کنن ایا میتونن؟

پاسخ ها :

محمدمهدي  سياح منش

محمدمهدي سياح منش :

استان :

اگر موضوعی را که ادعا میکنند بتوانند اثبات کنند مزایده بعلت اختلاف در متراژ موضوه مزایده قابل ابطال است