مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه بخاطر اجاره عقب افتاده

با سلام
بنده خانه ای را سه سال است که به یکنفر اجاره داده ام که هر سال قرارداد جدید با مبالغ مختلف نوشته ایم. مستاجر مبلغ اجاره را به صورت نامنظم و بدون دریافت رسید پرداخت می کردند. طی این سه سال مجموع اجاره برخی ماه ها که کم داده اند مبلغ قابل توجهی شده است. در چندماه اخیر قسمتی از اجاره های عقب افتاده را دریافت کرده ام ولی هنوز معادل حدود سه ماه اجاره کامل به من بدهکار هستند . با توجه به اینکه تاریخ اجاره امسال به پایان رسیده آیا از این اجاره های عقب افتاده که گاها از سالهای پیش باقی مانده می توان به عنوان دلیل درخواست تخلیه خانه با وجود شرایط کرونایی استفاده کرد؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
چنانچه مستاجر به تعهدات خود عمل ننماید از حمایت قانون کرونا بی بهره هست