مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث بابت طلب

با سلام. بنده از زنم 95 تا سکه در قبال طلاق او طلب دارم. الان اعسار داده و رای در تجدید نظر هم تایید شده است. ده عدد ابتدا هر شش ماه نیم سکه حالا اگر پدر ایشون خدای نکرده فوت کند من میتونم سهم الارثی که از پدر او به او میرسد رو توقیف کنم و طلب رو یک جا بگیرم؟ با تشکر از شما.

پاسخ ها :

توقیف سهم الارث بابت طلب توقیف سهم الارث اعسار از پرداخت سکه مهریه اعسار