مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تصادف دادگاه نیابت که یک سال طول کشیده و خبری از آن نشده

با سلام
بنده همراه چند نفر دیگر در سفری در استانی دور با ماشین تصادف کردیم و پس از شکایت علیه راننده که مقصر بود از بیمه ماشین استفاده کردیم.
این تصادف هم از ماشین ما و هم ماشینی که با آن تصادف کردیم فوتی داشت و از این ماجرا یک سال میگذرد و در این یک سال تمام مراحل قانونی را طی کردیم و پرونده پس از تکمیل شدن از دادگاه نیابت شهرمون به دادگاه اون استان منتقل شد.
الان هیچ خبری ازش نشده و البته گفته شده بود چون مدارک تمام سرنشینان خودرو در یک پرونده میباشد و پرونده فوتی نیز دارد کمی طول میکشد و اگر کسی بخواهد پرونده ی خود را جدا کند باید به دادگاه آن استان مراجعه کند و به قاضی پرونده درخواست کند. که هیچ کدام این کار را نکردیم و قرار بر این بود که همه باهم تکمیل شوند.
الان یک سال گذشت و با مراجعه به دادگاه نیابت میگویند که پرونده شما در این دادگاه موجود نیست.
فردی از سرنشینان با مراجعه به دادگاه آن استان و پرس و جو در مورد تاخیر پرداخت بیمه. به او گفته اند که از فردی از سرنشینان ماشین مقابل که پیرزن بوده و فوت شده.. ورثه ی او که فرزندانش هستند تابحال هیچ اقدامی برای تکمیل مدارک بیمه مادرشان انجام نداده اند. البته من با چند نفر صحبت کرده ام که در این رابطه گفتند این موضوع پیرزن به پرونده ما ربطی نداره.
نمیدانم کجا در این باره پرس و جو کنم. لطفا کمکم کنید
و سوالی که دارم اینه که مبلغ دیه با توجه به وضع بازار که همه چیز چند برابر شده دیه را افزایش میدهند یا به مبلغ پارسال پرداخت میشود؟؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام چون محل وقوع تصادف در استان دیگر بوده دادگاه همان محل صلاحیت رسیدگی دارد.بایستی از آنجا پیگیری کنید .دیه به نرخ روز روز محاسبه میشود