مشاوره حقوقی رایگان - ترک کردن زن توسط مرد

سلام با عرض خسته نباشی و قبولی طاعات و عبادات
یکی از آشنا هامون (زن) مطلقه می‌باشد و با مردی آشنا شد و مرد قصد محرمیت خواندن داشته وی روزی مرد از پشت تلفن یه سوره خونده که به گفته مرد آشنا شده این سوره توسط یک آخوند خوانده شده و صیغه محرمیت و بعد از چند وقت شناسنامه زن مطلقه را برده و اسم زن را در شناسنامه خودش و اسم خودش در شناسنامه زن نوشته اما در ثبت احوال ثبت نیست که این دو زن و شوهر هستن در ضمن مرد الان حدود 3 سال است که زن را تنها گذاشته و رفته پیش زن اولش زندگی می‌کنه
اگه امکان داره که زن و شوهر باشند، آیا زن میتواند طلاق غیابی بگیره؟؟؟ مهریه و نفقه شاملش میشه؟؟؟
بنظر شما آیا این دو زن و شوهر واقعی هستند یا مرد سر زن کلاه گذاشته؟؟؟
این سوال از طرف زن (خالم) میپرسم
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام اگر عقد موقت بوده و دفترچه عقد موقت موجود باشد می توانید به استناد آن مهریه را مطالبه نمایید البته بستگی به موعد و بذل مدت توسط شوهر نیز دارد. نوشتن اسم زن و یا شوهر بدون ثبت واقع ازدواج تخلف است لذا دراین خصوص قطعا باید عقد نامه ای موجود باشد تا اسم زن و شوهر در شناسنامه ها درج شود. لذا پاسخ سوال شما بستگی به موارد گفته شده دارد