مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت شرکتی به قراردادی فرزند ایثارگر و جانباز

تبدیل وضعیت شرکتی به قراردادی فرزند ایثارگر و جانباز 10 درصد هستم اما بمدت 5 سال دردستگاه دولتی بعنوان نگهبان و حراست هنوزم شرکتی هستم و هیچ گونه نامه ای ازبنیاد مورد قبول نیست که تبدیل وضعم کنند. چجوری از چه راهی باید اقدام کنم ؟ برم وزارت بهداشت درخواست بدم یا بنیاد شهید؟؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این موضوع برای خانواده جانبازان زیر 25درصد متسری ومجری نیست.یاالله