مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت دادسراهای تخصصی تهران

با سلام و عرض ادب
آیا دادسراهای تخصصی تهران مثل دادسرای کارکنان دولت و دادسرای جرایم پولی و بانکی از نظر صلاحیت محلی ناحیه ای هستند یا استانی و یا حتی کشوری و همچنین همه مراحل رسیدگی توسط آنها انجام می شود؟
آیا وکالت پرونده های شهرستانهای نزدیک تهران مثل ساوه در زمینه کلاهبرداری بانک را نیز می پذیرید؟
با سپاس از مسئولین سایت

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام برخی از این دادسراها کشوری هستند و بزخی استانی.و تمام مراحل رسیدگی توسط خودشان انجام میشود .در خصوص وکالت .بله