مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات پارکینگ برای واحد بدون پارکینگ

سلام.
در یک آپارتمان 12 واحدی که فقط سه واحد سند پارکینگ دارند و ‌حق استفاده از پارکینگ، آیا هزینه تعمیرات پارکینگ جزء مشاعات حساب می‌شود و باید بین 12 واحد تقسیم شود یا این که فقط سه واحد دارای پارکینگ باید هزینه تعمیرات پارکینگ را پرداخت کنند؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. فقط اشخاصی که پارکینگ دارند باید هزینه آنرا بپردازند

مهناز  رجبي

سرکار خانم مهناز رجبي :

سلام،درصورتی که از فضای پارکینگ هیچ استفاده ای نمی کنید هزینه تعمیرات با کسانی که پارکینگ ندارد متحمل نمی باشد.اگرفضای اطراف آن که جزو مشاعات یا همان قسمت‌های مشترک ساختمان است نیازبه تعمیرداشته باشد همه بایدهزینه راپرداخت نمایند.