مشاوره حقوقی رایگان - مدارک مهم برای اثبات وقوع بیع

با سلام
رییس دفترخانه با تبانی یکی از وراث که برادر اینجانب میباشد با وکالتی که پدرم دو روز قبل از فوت به جهت نقل و انتقال اموالش به وراث اعطا نموده سوء استفاده نموده و بعد از فوت پدرم به جای تقسیم اموال به نسبت سهم الارث بیشتر اموال رو به نام یکی از وراث زده
حال اینجانب دادخواست ابطال وکالتها و سندهای تفویض شده با اون وکالت باطله رو داده ام و هیچ گونه بین هيچ از وراث صورت نگرفته و نه مبایعنامه ای در این خصوص وجود دارد و نه پولی رد و بدل شده فقط رییس دفترخانه با گرفتن رشوه از بردارم بیشتر سندها رو به نام ایشان تنظیم نموده
حال برادرم در قبال دادخواست ابطال وکالت نامه هايی که اینجانب داده ام
دادخواست الزام به تنظیم سند داده و اثبات وقوع بیع
ميخواستم بدونم آیا ایشان فقط و فقط با آوردن چند تا شاهد که با دادن رشوه به آنها خواسته که بیایند در دادگاه شهادت دروغ بدهند در صورتیکه هیچ معامله ای نبوده و مبایعه نامه ای موجود نیست و پولی هم رد و بدل نشده
آیا میتواند موفق شود؟؟؟؟
ممنون ميشم کامل راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. چنان چه درست توضیح داده باشید این مورد با شهادت شهود اثری ندارد. تاریخ وکالتنامه تاریخ فوت و تاریخ نقل و انتقالات مشخصه و بر همون اساس قابل استعلام و پیگیری است.