مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت برادر

سلام و خداقوت
بنده یک برادر عقب مانده ذهنی دارم که چند سالی هست با من زندگی میکند
پدر فوت شده اند و مادر نیز 78 سال دارن و توانایی نگهداری ایشون رو ندارن
میخواستم بدونم چظور میتونم حضانت ایشون رو بگیرم و چکار باید بکنم

پاسخ ها :

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

حضانت مربوط به نگهداری فرزند است در مورد برادرتان میتوانید قیمومت بگیرید یعنی قیم او شوید از دادستانی تقاضای حکم قیمومت میکنید با حکم دادگاه قیم میشوید